Agnes Sjöberg

Vi har ridstövlar för alla!

Att hitta rätt ridstövlar kan vara både tidskrävande och dyrt, det är så många parametrar som ska stämma för att en ridstövel ska sitta perfekt.

 Oavsett hur man ser ut, vilken gren man utövar eller vilken nivå man rider på ska man ha en bra stövel!

Just ridstövlarna är en av det viktigaste delarna i en ryttares utrustning, och dessutom något man sliter ut med jämna mellanrum, därför är det viktigt att de sitter bra och gör sitt jobb utan att kosta en förmögenhet.

Så många storlekar i lager är unikt

Vårt standardsortiment sträcker sig från storlek 30–46, och varje skostorlek finns i 19 olika skaftstorlekar. Det händer väldigt sällan att vi inte har en standardstövel som passar. Skulle det vara så, kan vi enkelt göra en beställning med någon extra centimeter där det behövs. Självklart gör vi måttbeställningar också, men det behövs sällan med tanke på vårt breda storleksspann. Tack vare att vi är ensamma om Romitelli på den nordiska marknaden och säljer direkt från fabrik, har vi även möjligheten att erbjuda bra priser.

Upprätta Ridsport lägger stor vikt i att hitta den perfekta passformen för varje individ. Därför erbjuder vi flera olika sätt att få hjälp med utpassning. Har man inte möjlighet att besöka vårat showroom i Vallentuna, eller någon av de många mässor de ställer ut på, så finns även möjligheten till live-konsultation via FaceTime.

Egen design, oändliga möjligheter

Gillar du att sticka ut ur mängden, matcha all utrustning efter noga utvalda färger, eller bara älskar den klassiska stilen. Möjligheterna är oändliga.

Vi är extremt glada över att vi kan erbjuda ryttare möjligheten till en stövel som inte bara passar, utan även utseendemässigt går att designa precis efter eget tycke och smak. Man kan välja mellan en hel uppsjö av olika färger och mönster, och blinga upp den precis hur mycket man vill.

Alla människor är skapta på olika sätt, och det är bra. Det är inte du som ska passa en stövel, utan det är stöveln som ska passa dig!