Köpvillkor

Priser

De priser som anges  är inklusive moms. Momsen specificeras på din orderbekräftelse. Alla erbjudanden gäller så långt lagret räcker.

Leverans

Vi levererar produkterna via Posten/DHL/Schenker till närmaste ombud. Fraktavgift tillkommer enligt din orderbekräftelse.

Normal leveranstid är 2-5 arbetsdagar. Vi meddelar dig eventuella förseningar till angiven e-postadress.

Om någon/några varor som du beställt inte skulle finnas på lager underrättar vi dig via e-post eller telefon om detta. Du kan då välja om du vill vänta på dessa varor, byta ut varorna till andra produkter eller avbeställa de restnoterade varor helt.

Betalning

Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst.

En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert. Om du vill kan du koppla en PIN-kod till Klarna Checkout.

Fullständiga villkor för Klarna Checkout hittar du här.

Fel i publicering

Vi förbehåller oss rätten att i efterhand korrigera priser, texter som tryckts/skrivits felaktigt på vår hemsida, i kataloger, på produkter eller i annonser. Vi reserverar oss även mot prisjusteringar (såsom förändrade priser från våra leverantörer, valutaförändringar), lagerförändringar och eventuella tekniska fel i webbshoppen, webbläsare eller server.

Avbeställning

Om en beställning ännu inte har skickats från oss så kan du avbeställa din order via e-post. Om vi redan har hunnit skicka iväg varorna har du dock möjlighet att returnera oöppnade och oanvända varor till oss igen. Vi betalar endast tillbaka varans värde, inte fraktkostnad.

Åldersgräns

Åldersgränsen vid beställning är 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans godkännande.

Ångerrätt

30 dagars lagstadgad ångerrätt från den dag du hämtar ut ditt paket. Om du önskar returnera en vara, meddela alltid oss först. Ej uthämtat paket räknas ej som ångrat köp och debiteras med en avgift.

Ångerrätten gäller ej specialbeställda varor, så som måttbeställda stövlar och hjälmar.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.